Mantorp Park

I morrn bär de av till Mantorp Park på typ "bilfestival".  Ska bli nice som fan. 

De börjar bli dåligt me komentarer i min blogg tycker ja!  :(

Pussss

LYSEKIL <3

Hade så jääääävla kul alltså. Lysekil in my heart <3 Där vill ja bo. Iaf på sommarn.

Lysekil
Lindas mormor, kebabrulle, Pastorn, Idioter, Däcket, Killtoan, Nattbad, Lalala, Knullhuset,
Lindas vurpa dansgolvet, Midsommar, Pinneviksbadet, ingen tändare,
Cruising, Luddes pappa, Ludde utslängd från godisaffärn,
GRATIS, dansgolvet, min vurpa, bilresa,
misstag.

En helt underbar helg!! 

Jobb

Ja behöver ett jobb & ja behöver de nu. Och snälla ge mej en lägenhet också. Gärna långt bort.

Galet

Helgen har vart helt galen. & så totalt underbar. Många snesteg & pinsamheter. Men jag har vart lycklig.
veckan hittils har också var underbar. Total lycka med min älskling Lollo <3





Livet har tagit en ny början. Jag vill flytta nu!!




Fortfarande overkligt..
No more Ökna :S


Vi ses väl igen?

Student 2oo7
Finner inga ord. Den Fredagen var den bästa natten i mitt liv. & vi var verkligen som förr. Så underbart. Kommer att sakna er. Älskar er nu & för alltid.

RIP
JO3
<3






RoadTrip, Solbränna, Pärlan, Dagen innan Studenten, Sista bloggen ever skriven i skolan

Måndag:

Jag & Linda bestämmer oss för att ta en RoadTrip. Vi tar me oss en tärning som får visa vägen. Hamnar av ngn anledning hemma hos Linda & hon får för sej att vi ska ta me tält & sånt för att vi ska tälta (?)
Vi glider sen vidare. Hamnar i Eskilstuna där de va rätt dött. Men va kan man förvänta sej på en Måndag?.. Jaja. Vid kl 11 typ så börjar vi leta efter efter någonstans att slå upp tältet. Gick dock inte så bra. NEJ, vi har inget jävla campingkort.. Slutar me att vi hamnar på nån jävla rastplats. Parkering Slytan in my heart :P Haha. Ja, vi får iaf tillslut upp tälthelvetet. Kunde dock inte sova speciellt mkt eftersom att de va ngn som snarkade så ja trodde att tältet skulle rasa ihop. Gulligt, Linda!! :P

Tisdag:

Vaknar vid halv 9. Inne i tältet var de ungefär lika varmt som i en bastufull jävla värme. Kravlade oss ut & däckade i hop på gräsmattan i solen. Där låg vi i typ 2 timmar & solade endast iförda trosor. När vi tröttnat på alla som åkte förbi & tutade på oss så åkte vi vidare. Hamnade då i Malmköping på nån camping. Gick ner till vattnet. Badade (!) och solade. Underbart. Vattnet var kallt!! Men de va skönt. Tänkte att vi skulle stanna kvar där över natten, men ja kom snart på hur mkt Linda snarkar så ja ändrade mej rätt fort. Vi åkte iaf hem röda som jävla tomater. Underbart.  Åkte hem till Nykvarn senare på kvällen & sov kvar där.

Onsdag:

Back To Silent Hill, & Back till Nykvarn för att hämta en locktång & lämna ett tankkort. Back To Silent Hill igen & duscha & greja.. Sen bar de av till Nyköping där de va Veteranbilsträff i hamnen. Kom dock dit lite sentpärlan fick inte komma in :'( Men vi gick runt där en stund & glodde lite. Skulle sen åka ett varv genom stan när Pärlan gav upp. Står där i vägkanten & undrar va fan vi ska göra. Ja, de vart ju inte direkt som tänkt oss. Slutligen kommer iaf en kille (Robert) & hjälper oss lite. Han ringer dit lite annat folk & snart står de ett antal killar där & meckar me Pärlan :P Niice!! Efter ca 3 timmar är Pärlan igång & vi rullar sakta men säkert hem mot Silent Hill igen. Bytte till morsans bil, som förövrigt inte e' så hel den heller. Men iaf, åkte då till Sille Krog & köpte glass. Bilresan dit va ju allt annat än lugn & säker.. Haha.  Jo, men de va ju trevligt.
Sov som en jävla gris den natten.

Torsdag:

Har precis haft Studentlunch. Trevligt, trevligt.
& nu sitter ja här & har kommit fram till att det är sista gången ja kommer att skriva ett blogginlägg härifrån. Från&me nu så kommer blogginläggen att skrivas hemifrån.. Sorgligt, men sant.,
Imorgon är den STORA dagen. Då står vi där uppe vid slottet me champagneglasen i händerna & skrattar & gråter. De är då vi tar farväl av alla vänner som vi antagligen aldrig mer kommer att träffa :'(
Ett nytt liv börjar, en ny start. Men på nått sätt så känns de bara svart. De är overkligt. Men sanningen är den att livet på Ökna är över.

Men fan..

Måste de bli kaos bara för att de råkar vara sisådär bara typ 3 dagar kvar till studenten? Herregud.. Hur orkar ni?


Skalet.. Gladutsidan. Ler och skrattar. Men insidan gråter blod & de gör så jävla ont.


De är för mkt nu. Känns skit. Kan inte tänka. Bilder som ploppar upp i huvudet hela tiden.. Sluta, jag vill bara glömma. Ångest. Försvinn. Vill lämna de bakom mej nu. Vill inte tänka på de. Fan fan fan.. Hur de än går & vad som än händer så finns de alltid dem som har de värre. . Detta suger !! Känns som att ja inte har någonstans att ta vägen. Känner mej instängd. Hallå? Jag har cellskräck. Släpp ut mej !!

Relese Me
- Tilltalar mej. Jaa, de är JAG !!

Allvarligt Malin, skärp dej nu !! Väx upp !! Shit happens all the time.. Lär dej de nu !!
Jaa, jag ska..

VARFÖR?


Varför just nu? Ja pallar inte. De blir för mkt helt enkelt. Men de får inte knäcka mej. Rak i ryggen, med huvudet högt ska jag gå vidare ännu en gång.

Vill ha min tidsmaskin.. Saker kunde ha vart annorlunda. De hade kanske inte behövt bli som de blev.? 

Så detta var vad ödet gav mej. Tack..