Juldagen 2oo8


& vilken natt det blev.

Åkte till Nacka och hämtade Mia. Tillbaka i Nykvarn hade vi tänkt att svänga förbi & käka på Goggos, med det var såklart stängt. Vi drog till macken och köpte varsin korv som vi sen inte ens åt. Hur som helst. Kim var där och snackade lite med oss och sen rullade jag och Mia ut till Almnäs en sväng innan vi drog hem till mig och gjorde oss snygga inför kvällen. Grogg efter grogg åkte ner i magen och när vi slutligen rullade vidare mot södertälje så var man sådär lite lagom rund om fötterna. Väl inne på Olearys hade vi alla besvikna miner eftersom det visade sig att det typ bara var 90or där inne. Men vi tänkte att lite sprit löser alla problem. Mia och jag shakade ass medans alkoholen flödade. Shot efter shot åkte ner och nog vart det lite mycket allt. Min mobil blev även stulen under natten, vilken känns mindre kul. Vid kl 2 drog vi vidare till Stanleys där jag och Renee lyckades smita in en stund medans Mia var borta (läs: satt i en park och spydde).  ;)  När vi slutligen får tag på henne så kommer hon inte in på krogen så vi går ut och möter henne. Träffade några gamla vänner sedan högstadiet osv.
Vid 3 kom våran skuts hem. Väl hemma fick jag och Mia för oss att vi skulle äta julbord. Vi lassade upp en massa mat på varsin tallrik och skulle sedan gå upp till mig. Men smidig som jag är så snubblar jag på mina egna fötter ute i hallen och det flyger prinskorvar, köttbullar, skinka och mackor över hela rummet. Hur jag sedan kom upp till sängen kommer jag inte ihåg. Men bakfyllan dagen efter var inte att leka med. Aldrig varit så bakfull i hela mitt liv. Sjukt vilken huvudvärk jag hade. Och ångesten över att min mobil är borta. Buhuu :(

Hur som helst. Mycket hände under kvällen. Mycket dracks och mycket folk träffades. Jag tänkte dock försöka lova mig själv att aldrig dricka så där mycket igen. Shotrace är inget för mig.  :P


Men tack Renee & Mia för en sjukt rolig natt <3



Tyvärr kan jag inte ladda upp några bilder eftersom dom ligger på min mobil och den finns inte mer i min ägo. Det suger, jag vet. Men så ligger det till.




SÖNDAG Du får städa mitt rum helt gratis om du vill



Ännu en helg är över. I Fredags åkte jag Renee, Jimmy & Linus till Heron City och bowlade. Därefter hamnade vi på Southern Streeters. Fick i mig en del öl innan vi rullade hemåt och jag däckade ganska så fort i min säng sen.
Lördagen blev jävligt lugn. Gjorde i princip inget alls. Skönt..
Idag snöade det och jag var snabb som attan att slänga mig in i bilen och glida ut på Almnäs. Det kom en del bilar efter stund och ca en timme senare så regnade snön bort :( Buhuu..  Men jag fick iaf leka av mig en liten stund :)






This is hur it looks when you ramlar in lera.



Jag har blivit biten.. :(
Gissa av vem ?!



Av den här lilla grisen!! :P




Waaaaaaaaah. Nån måste städa mitt rum. INTE JAG!!



Puss & Kram



Torsdag Mitt nya liv som en degklump



För att göra ett långt inlägg relativt kort..

Lördag
Vaknade sent som fan & skrev ett totalt värdelöst inlägg här i bloggen. Tog det lugnt fram till kvällen då jag ålte till Stockholm för att kolla in Luciacruisen. Det blev dock ett kort besök och vi åkte senare med Jimmy och Bosse till Moonshine där vi var någon timme. Sen gled vi mest runt och snackade skit under natten. Helt okey. & nej, jag ångrar inte en sekund att jag missade Lindas fest faktiskt. Always the same shit..

Söndag
Jag och Renee åkte till Farsta och letade upp Moonshine där hennes bil hade blivit kvar under natten. Åkte sedan och tog en fika och snackade skit.

Måndag
Först möte och den skiten. Gick sedan till apoteket och hämtade ut mina mediciner, sedan mötte jag upp Renee och vi drog och käkade osv.

Tisdag
Första dagen med nya medicinen. Hur seg som helst. Torr i munnen och jävligt irriterad på precis allt. Hyrde film med Renee och låg sedan hemma hos henne och glodde på den. Sen hem till sängen. Mitt körkort fyllde 2 år idag, vilket betyder att prövotiden är över.

Onsdag
Värre än Tisdag. Så jävla trött. Orkade inte göra något alls. Tog en snabbkaffe med Renee och hyrde en film. Låg deckad i hennes säng och åkte sedan hem.

Torsdag
Vaknade relativt tidigt. Men orkade inte ta mig upp ur sängen. Låg kvar i flera timmar. Tog en dusch och la mig i sängen igen. Klädde på mig och la mig i sängen igen. Åkte och köpte cigg och la mig i sängen igen. Underbart. NOT! Nu ska jag lägga mig i sängen igen och glo på Bonde söker fru som börjar om 20 min.
Jag har ont i hela kroppen. Känns som att jag har sprungit maraton när allt jag har gjort är att sova. Inte okey..


Puss & Kram




LÖRDAG Nyvaken


Nyss vaknat.. Hade lika svårt att somna i natt som alltid. Lyckades ju tillslut iaf .

Igår var jag & Renee ute på Almnäs & lekte runt lite. 2 vändor ner i diket och en trasig bil. Men det kan det vara värt. :)


Förövrigt så är det väl lite sådär. Verkligen inte ork att skriva här. Bloggen är inget rolig längre..

Puss & Kram




"Vet vilka mina vänner är nu i alla fall.
Det är dem som kommer imorgon.
"

Fine..
Är det så du känner så.




TORSDAG Jaa, skäms på mig..


Jag är skitdålig på att uppdatera, jag vet.. Men sista veckan har varit skitjobbig och har helt enkelt inte orkat.
Det har heller inte hänt något speciellt i veckan som har varit värt att skriva om. Men får väl göra ett försök iaf.

Måndag
Möte på morgonen och sen var det lugnt resten av dagen. Åkte till Micke på kvällen.

Tisdag
Möte igen. Efter det gick jag Renee runt lite i Södertälje och köpte julklappar, fikade och snackade skit. Det blev ännu en lugn dag. Morfar skulle ha fyllt 79 år idag så ägnade en tanke och ett ljus åt honom.

Onsdag
Följde med Renee på hemligt uppdrag. Åkte sedan till Nacka och hämtade lite kläder osv och svängde även förbi på Mias jobb och fikade lite. Mia hade urinvägsinfektion och jävligt snyggt hår. Underbart att se henne igen.
Jag hade även namnsdag och tack alla ni som grattade mig :D

Idag är det Torsdag och jag har sovit nästan hela dagen. Legat och myst med Otto. Har hunnit med att ta en snabb kaffe med Renee. Det var allt.  Kul va?..

Ingen lust att skriva. Men kan iaf tala om att allt kommer att bli bra igen. På Måndag börjar mitt nya liv.


Puss & Kram



MÅNDAG Put the blame on me


Jag gjorde det själv denna gång. Det var inte någon annan som sårade mig. Det var jag som sårade mig själv.
Jag har bara mig själv att skylla. & tro mig.. Det gör jag.


Vad ska jag göra nu? Önskar att det kunde finnas ett lätt sätt att tackla detta, men det finns det inte. Gjorde det ont innan så är det inget i jämförelse med hur det känns nu.

Förlåt!




SÖNDAG Bakisdagen med stort B


Man mår som man förtjänar så att säga..

Men fy faaaan va kul det var igår.
Många kända ansikten, massa trevligt folk och en jävla massa alkohol. Detta var bästa på länge. Synd att inte Mia var med bara. Hon hade älskat det. & det var ju några som saknade henne iaf ;) & nej, Kroppen var inte där tack & lov! Hahaa.

Orkar inte skriva mer. Känner mig halvdöd & vill bara gå tillbaka till sängen.

Hörs kanske sen.

Btw Mia! Hoppas att du fattade att jag skämtade i natt när du ringde :P Vad tror du om mig?! ;)

En egobild innan jag går bara :)


Puss & Kram






LÖRDAG SS It Is


Nu vet jag någon som kommer att bli avundsjuk ;) Mia och jag var nämnligen på detta stället i höstas när dom hade den årliga höstfesten.
Men nu är det dags igen. Denna gång utan Mia.
Nu är det dags för snöröjet på Southern Streeters.

C U There







FREDAG Going South


Det är Fredag och här sitter jag med slingfärg i håret. Ska tvätta ur det om 10 min så skriver lite kort under tiden.
Idag ska jag åka till Nykvarn och vara där hela helgen och halva nästa vecka. Känns ganska så okey :) Ska träffa Réneé och i morgon är det SnöröjetSouthern Streeters i Södertälje, så får väl se om man kanske hamnar där då :) Mia, den svikaren ska ju till Norrtälje just denna helg.
En cigg på det här & sen duschen :)


Puss & Kram



Du sjönk verkligen i mina ögon idag. Om du bara visste hur osmaklig du i mina ögon är just nu. Så jävla tragiskt..







TORSDAG And down we go



Börjar bli sådär jättedålig på att uppdatera här nu igen. Illa, jag vet. Kan kanske bero på att jag verkligen inte har något att skriva om. Och att ändå sitta och skriva sånna här totalt ointressanta och meningslösa inlägg är väl kanske ingen höjdare direkt.
Hur som helst..

Igår fick Mia för sig att bli blond igen, så vi åkte och köpte hårfärg och sen satte vi igång med projektet.
Efter blekning nr1 var hennes hår lite rödoranget med röda/lila inslag.
Efter blekning nr2 var hennes hår oranget med platinablond hårbotten och röda och guldblonda inslag.
Hon ville dock inte visa sig så på jobbet så i morse var det bara att släpa sig upp ur sin varma sköna säng och sticka iväg och köpa mer färg. Denna gång kom vi fram till att vi skulle bli tvugna att bleka sönder hennes hår totalt om vi nu skulle få det blond, så ist blev det en mellanbrun färg. Och det blev riktigt snyggt faktiskt. Ska slänga in lite slinger i det ikväll bara & så är det nog klart sen.
Igår passade jag även på att färga mitt eget hår med en färg som heter Ginger Twist. En enkel brun färg med lätt röda inslag och ngt ljusare slingor.


I morgon kommer jag att släpa mig till Nykvarn där jag ska spendera hela helgen och början av nästa vecka.
På Måndag har jag möte och på Onsdag ska jag följa med Réneé. Så jag kommer nog inte tillbaka hit förren på Onsdag kväll eller Torsdag skulle jag tro. Kan ju faktiskt blogga hemifrån mamma och pappa också eftersom min data befinner sig där :)

Nu ska jag kila bort och hänga lite tvätt.

Men först ska jag lägga upp en bild på Mia's snygga hår ;)

Innan färgning


Efter färgning
She's on fire ;)





Puss & Kram



 


TISDAG Den minsta jag någonsin sett



Idag gick jag upp skapligt tidigt för att åka till Södertälje. Där mötte jag upp Réneé, tog en snabb fika och fixade sedan det som skulle göras. Därefter drog vi ett varv nere på stan och åt sushi.  :D
När vi var mätta och nöjda så åkte vi hem till Ewe för att chilla lite i soffan och gulla lite med hennes nykläckte son, Dexter. Han var btw den minsta lilla skit jag någonsin sett. Kan bero på att han var en månad för tidigt. & fy helvete vad söt han var. Aldrig sett något finare i mitt liv.
Visst blir man lite sugen på att sno med sig en sådan liten sak hem, men det får allt vänta några år till ;)
När jag gullat klart med Dexter så åkte jag hem till MickePicke för att glo på min favoritfilm, Braveheart. Urmysigt!
Nu sitter jag här i Nacka igen. Lite trött faktiskt för omväxlings skull, så det blir straight to bed nu :)


A work of art
By MickePicke




Puss & Kram






MÅNDAG Hej näsblod!










MÅNDAG Idag är ingen vanlig dag


Vad är det för en dag? Vad är det för en dag? Nej, det är ingen vanlig dag för det är Mias födelsedag.
HURRA HURRA HURRA!!



Grattis älskling på 21års dagen


Fortfarande lika het och fortfarande lika perfekta pattar.
Vissa saker förändras aldrig!



 
   
 

  
    

Du är det bästa som finns.
Mitt lyckopiller.
<3






SÖNDAG Första advent hos mamma och pappa


Sov som en liten gris inatt. Tills mamma ringde och väckte mig vid 12. Sov vidare tills Micke skickade sms 20 över 12. Sov vidare tills Sonny skickade sms vid 10 över 1. Låg sedan och drog mig tills Mias farmor ringde vid halv 2.

Slö dag, som vanligt.
Var hemma hos mamma och pappa vid kl 5. Käkade, snackade skit och myste med Moa och Otto tills klockan typ kvart över 6. Åkte därefter och mötte upp Réneé. Snackade en massa skit. Bla om olika mordmetoder (?) osv. Trevligt som vanligt såklart :)
På vägen hem mot Nacka fastnade jag hemma mot MickePicke där vi tittade på Wallander och chillade, vilket var mys :)
Kom slutligen hem till Nacka vid halv 12. En timme senare sjöng jag Ja må hon leva för Mia och sen firade vi hennes första minuter som 21åring med en muffin på Donken. :D

Mia ligger nu och sover och jag ska försöka hitta på något att roa mig med tills jag blir trött :p

Puss & Kram