MÅNDAG Väntar..


Réneé ska försöka sälja sin bil idag. Så jag sitter & väntar på att hon ska ringa. Om hon får den såld så måste jag åka & hämta henne.

Uuh, känner mig jätteseg idag. Drömmde att jag hade en apa inatt. Var helt säker på att det var på riktigt när jag vaknade. Jätteskumt..

Anyhows..
Jag ska försöka rita en beskrivningt till hur man dansar snödansen snart. Så att alla kan hjälpa till alltså. När jag gjort den ensam så har den inte fungerat alls. Men jag ska jobba på beskrivningen, så slänger jag upp den så fort den är klar. För nu är det tamefan dags för lite snö tycker jag! :D

Undertiden kan ni ju passa på att lyssna på denna låt. En av mina favoritlåtar :)



& så bjuder jag på en bild också. Snällt va ;)



Kiss kiss, bye bye










TORSDAG Lucky Star


Igår fick jag en julstjärna av min käre mor. En sådan som man hänger i fönstret alltså. Jättebra tycker jag. För det första så är den jättebra att ha på natten. Den ska egentligen inte vara tänd ännu, jag vet. Men det är ju så att jag är en aning mörkrädd. Ja.. Jag Malin, väldens coolaste brud, är mörkrädd. Det är sant. Hur som helst. När jag sover ihop med någon så är det no problems liksom. Men när jag sover själv så är det jävligt obehagligt med mörker tycker jag. Därför brukar jag på nätterna ha min dörr lite på glänt och tänt i badrummet precis här utanför. På så vis så kommer det in lite ljus här & det är inte helt kolsvart.
Men nu när jag har min stjärna (varför vill jag alltid skriva stjärta?) där i fönstret så kan jag alltså ha den tänd på natten ist. Hade den tänd i natt & det funkade asbra :D
Det andra som är bra med min stjärna är att den är lila. Dem som känner mig vet att jag älskar lila. Lila i alla nyanser, överallt. Om jag fick så skulle jag måla allt i lila. Men mycket här hos mig är faktiskt lila. Mina väggar är lila, mina naglar är lila, min favoritBH är lila, min bil är lila. Och min nya fina stjärna (stjärta) är lila.
I ♥ lila, helt enkelt.

 

Ps. Det är glitter på den också. Glitter är fint!


Idag hade jag sällskap medans jag duschade. Av världens snyggaste karl.
Det ni! Inte alla som får ha denna snygging i badrummet ;)





Kiss kiss, bye bye




ONSDAG Tydligen..


Trodde det var Tisdag idag. Minnet är inte som det en gång var.
Jag måste tydligen uppdatera här har jag fått höra från olika håll. Så jag gör väl det då. Har ingen jävla kukaning om vad jag ska skriva om bara..
Hmm..

JOFAN!! En grej som jag måste berätta. Ni kommer säkert inte fatta ett skit. Men jag garvade så jag höll på att pissa ner mig. & Réneé också. Hähää!
Jo, såhär var det..
Jag och Réneé var på Ica Maxi för att hon skulle handla lite skit. (känns som att vi alltid är där. Men nej, det är vi faktiskt inte)
Hur som helst. Vi började snacka om en "gemensam vän" eller vad fan man ska kalla honom. Om hans klädstil som råkar vara lite udda. Vi står där mellan hyllorna & babblar på & skrattar utan att tänka på att det faktiskt är fler folk där. Jag berättar (aningens för högt) om när denna "gemensamma vän" hade på sig ett par adidasbyxor som var avklippta vid strax ovanför knäna. Jättefult, verkligen. Vi skrattade gott åt det & jag kläckte ur mig 'Adidasbyxor liksom? Vem FAAAAN har på sig sådana nu förtiden?'. Vi hör ett jävla skrammel bakom oss. & när vi vänder oss om så ser vi en kille springa iväg i full fart med sin korg (en sådan på hjul) flygandes efter sig. & gissa vad han hade på sig? Jo, ett par jävla adidasbyxor!! Som dessutom satt en aning tight över stjärten. Stackarn. Undrar om han skämdes :P

Vi garvade så att vi höll på att dö iaf. Nu kommer ju inte ni att göra det. Dels för att ni inte såg det live & dels för att ni säkert har kass humor.

Nu har jag uppdaterat, babes. Nöjda?!



You like, eller hur ;)


Man skulle ta & skaffa sig helskägg? Vad tycker ni?



Kiss kiss, bye bye



LÖRDAG Movietime!


Idag blev det bio :D

Jag & Réneé gled upp till Heron. Eller neej. Vi gled inte. Vi juckade fram. Bilen juckade fram rättare sagt. Fråga mig inte varför, för I dont know varför..
Jag var snäll & lät Réneé välja film. "Så olika" blev det. Halvkass film. Ingen höjdare direkt.
När vi köpt biljetter så skulle Réneé såklart käka. Det var dock gaaaalet mycket folk på Heron & vi hade liksom inte tid att stå i kö + att det inte fanns några sittplatser alls lediga. Men vafan, vi hinner med att åka iväg till Donken & köra igenom driven tänkte vi. På vägen dit kom vi på att vi kunde svänga in på macken & köpa godis till bion. Vi hade 40 minuter på oss. Réneé var lika seg som alltid. Efter ca 15 minuter var vi klara på macken & gled vidare till Donken. Réneé kastade i sig sin hamburgare. 2 minuter kvar tills filmen börjar. Full jävla fart tillbaka till Heron. Parkerade biljäveln & sprang in. Trängde oss igenom allt folk & satt tillslut i våra stolar i salongen. Och ÄNDÅ fick vi sitta & glo på massa reklam innan själva filmjäveln började. 15 min reklam liksom? Inte helt okey..
Efter bion så "juckade" vi tillbaka hem till Nykvarn. Var ute på Almnäs & lekte runt lite. Eller Réneé lekte runt, jag satt & försökte filma. Gick ju ganska så käpprätt åt helvete då det var kolsvart ute. Råkade köra ut på crossbanan därute. Var ett jävla jobb för att ta sig ut därifrån igen. Men efter ett par kilo svordommar, knäckta grenar & en trasig front så var vi ute på vägen igen. Ja, fronten gick sönder. Den hängde mest & dinglade där. Så vi gav uoo & åkte hem. And here I am..


Today..



Kiss kiss, bye bye



FREDAG



Snart..


ONSDAG Så jävla kul är det inte



Uh, nu börjar jag ångra att jag inte åka ner till Göteborg ändå. Vad ska jag göra här liksom?

Morsan fyller år idag. Så grattis mamma. Du vet att jag älskar dig.



Jag har absolut ingenting att skriva. I min hjärna står allting liksom stilla nuförtiden..


Kiss kiss, bye bye



TISDAG Glömmer aldrig


 


SÖNDAG Kvar i något jag lämnat


Pics från igår.











Jag skulle andas i det tomrum som blir över, om du lämnade mig nu.


 



LÖRDAG Grattis underbara unge

Grattis Dexter på din 1års-dag.
Vår ängel.






FREDAG den 13e


HÄJ!

Fredag den 13e. Ska betyda otur har jag hört. Jag har väl alltid otur liksom? Kan bero på att jag är en klantskalle. Men en söt sådan (hoppas jag) ;)

Har spenderat mestadels av kvällen i garaget hemma hos Réneé. Hon kopplade in stereo medans jag bytte till vinterdäck på hennes bil. Sen lagades en ruta som rasat ner i dörren. Det var ett helvete! Men det gick tillslut :P
Sen kom vi på att klockan var över 12. Det betyder att Réneé fyller år. Så jag sjöng Ja må hon leva, för full hals. Nu är hon 21, alltså uppe i min liga & leker ;) Grattis bitch :D

Sen cruisade vi runt lite as usual. Stötte på ett roadkill (överkörd djur), trodde vi. Jag menar.. Döingar på vägen är ju ungefär lika vanligt som en gran här på landet. Inget ovanligt alltså. MEN, det var inget vanligt roadkill nu. Det var en liten missemjaou. Då gjorde det lite ont i "katt-hjärtat" på mig. Buhuuw :(

Upptäckte även att Réneés bil juckar lite då & då. Då tänker jag på Torkel. Du är lite saknad även hos mig, babe <3


Nu siktar jag mot sängen. Ska tona rutorna på Réneés bil i morgon. Jag är ju helt UNDERBAR som ställer upp, right? :D




Kiss kiss, bye bye



ONSDAG Muöhöhö





Kiss kiss, bye bye



TISDAG Trött..



Nu är jag hemma. Eller ja, jag kom hem vid 9 i morse.
Vi vart förföljda av en gubbe när vi skulle åka hem från Göteborg.
Vem fan är vaken & förföljer 2 två tjejer klockan halv 5 på morgonen va? Äckel..

Jag är sjuuuukt trött. Känner mig lagom efterbliven & ögonen börjar gå ikors. Var vaken 37 ½ timme i sträck. Somnade sedan vid klockan 2 i söndags natt, vaknade igen klockan 5 på morgon. Sen uppe hela dagen, hela natten & körde sen hem i morse klockan 5. Var hemma här vid 9. Somnade vid 10 & vaknade igen vid kl 4. Så jag antar att det är okey för mig att vara trött nu. Självklart så kan jag inte sova nu oavsett. Malin är ju Malin liksom..
Jag kan inte skriva för jag är ett retard. Så jag slänger upp lite pics ist.



Spökkyrkan. Ja, inte på dagen alltså som på bilden. Men på kvällen. Då såg den lite läskig ut faktiskt. :P


En mur? Varför jag tagit kort på den vet jag inte. Så fråga inte..


SLITEN AB. Kolla in dom mörka påsarna under ögonen. Såååå sexigt. Moahahaah! :D


Stabila bilen. Men 5 tända lampor.


Idag, Tisdag.



Jag är trött så jag är ursäktad för detta sjukt kassa inlägg. Sådetså!



Kiss kiss, bye bye




MÅNDAG Hostel



Jag är ju då i Göteborg som ni vet. På ett hostel.
Så jag undrar, är det bara jag som är rädd för sånna här ställen?
Duschen tex.. Den ligger allra längst bort i en lång mörk korridor. Måte ju liksom gå & vända mig om hela tiden för att kolla att ingen följer efter mig. När jag väl är framme så måste jag öppna alla toadörrar & förrådsdörrar för att försäkra mig om att det inte står någon galen människa där inne med en stor kökskniv i högsta hugg. Jag måste sedan även kolla alla duschbås. När jag väl kommit fram till att jag verkligen är ensam där inne så kan jag gå & duscha. MEN, jag kan inte dra för draperiet, för jag måste kunna se om någon skulle komma in. Och jag står alltid vänd med ansiktet mot utgången. Fatta att vända sig om så står det någon där helt plötsligt. En galen mördare typ.
Jag måste även ta med mig nyckeln in i duschen. Inte för att jag är rädd för att tappa bort den, utan för att lätt kunna sätta nyckeln mellan fingrarna ifall att jag måste försvara mig mot någon (eller något). Fungerar lite som ett knogjärn.
När jag duschat färdigt så springer jag tillbaka till rummet och låser in mig.
Känner mig lite töntig, men vad fan! Ni har väl också sett filmen "Hostel" liksom?!


Sen skulle jag även vilja be dom som bor i rummet brevid, vilka det nu är, att dämpa sig lite. Jag menar.. Jag är ärligt talat inte så sugen på att höra er ha sex hela tiden. Det stönas & bankas i väggen hejvilt därinne.
Gör ni förresten något annat än att knulla? Hela kvällen och natten igår och ett antal gånger idag. Nu ska ju inte jag lägga mig i erat sexliv, men jag skulle iaf vilja be er att kanske stöna lite tystare & att möjligtvis flytta sängen ett par cm ifrån väggen. Jag har testat att knacka på väggen för att liksom försöka tala om att "HALLÅ, JAG HÖR ER! SHUT THE FUCK UP!", men det budskapet verkar inte ha kommit fram. Jag undviker helst att gå & banka på eran dörr. Men slutar ni inte låta snart så måste jag nog ta & göra det iaf.

Sen har jag en önskan till småbarnsfamiljen som bor lite längre bort i korrioren också. Snälla, få tyst på era ungjävlar! Vore ju tragiskt om jag var tvungen att gå dit & strypa dom jävlarna för att få dom att hålla käften.


Det var nog allt.

Kiss kiss, bye bye





SÖNDAG Svettlana


Fast egentligen så är det fortfarande Lördag för mig. Har nämnligen inte gått & lagt mig ännu. Är inne på 24e timmen nu för att vara exakt. Eller nej, 25e. Jag kan inte räkna.

Åkte hemifrån vid kl6 i morse. Var framma här i Göteborg vid kl10. Borde sova, men känner mig alldeles för övertrött för det. Ja ni vet hur det kan vara :p
Har egentligen nada att skriva, förutom att jag nu befinner mig här. :)

Ett par fundering bara..
Vem
i helvete kom på detta med spårvagnar? & hur fasen är denna stad byggd? Varför är det vägarbeten precis överallt här? Varför känner jag mig som en utlänning här? Glor folk verkligen konstigt på mig eller är det bara jag som har fått för mig det? & om dom nu gör det, beror det på att jag är så extremt jävla äckelsunkig idag? Luktar jag svett? Borde jag gå & duscha nu? Borde jag sluta skriva? Har detta inlägg spårat ur nu?

Tacksam för svar.


Kiss kiss, bye bye




....


I have waited so long for something to come along
I won't find it in this town







Vem fan är Kurt?



Var nyss på Coop med Réneé. Hon skulle köpa godis typ.
Hon hamnade såklart i tårtdisken, som alltid. Idag hittade hon några gröna små monster där.
Réneé; Men kolla! Dom ser ju ut som han Kurt.
Jag; Kurt? Vem fan är Kurt?
Réneé; Nej, Skrutt menade jag.
Jag; Ehm? Du kanske menar Skurt?
Réneé; Nej, han den gröna grodan du vet?
Jag; Suck..

Smart flicka ;)


SKURT!  Lägg märke till att den ena stackarn har tappat ögat & den andra stackarn har ett mosat öga.
Söta va? Nej.


Jag idaaaaaaaaaaaag.





Kiss kiss, bye bye



LÖRDAG Sigge I Mitt Hjärta








FREDAG Fy fan..


Jag är så sjukt trött på detta ställe. Vad fan gör jag här? Det ger mig inte ett jävla skit.  INGENTING !!
Fy fan, vad jag vill bort härifrån..
Jag hatar Nykvarn !



TORSDAG Är jag senil eller?



Jag var helt säkert på att det var Onsdag idag. Men nej, tydligen så har det blivit Torsdag. När fan hände det?
Och vart har Onsdagen tagit vägen? Vad gjorde jag igår? Jag har tappat bort en hel dag. Hur jobbigt är inte det?..


Sigge fick på sig vinterskorna idag. Han tjatade ju så. & självklart ställer man upp. I mörkret.. & spöregnet..
Nu sitter dom på iaf, vinterskorna. & för att visa sin uppskattning så passade Sigge på att få CD´n att sluta fungera. Är det tacken för att man ligger & krälar i gruset och byter däck för att göra dig nöjd? VA? Svara mig!
Fy fan, Sigge.. Jag trodde att vi älskade varandra. Men tydligen inte..


Tänk vad skönt det skulle ha varit att få stå i ett varmt garage. Men neeeeeeej, det gick ju inte..


Varför unna sig sådan lyx som ett garage, när man kan stå ute i mörkret & spöregnet? Nämnde jag att det spöregnade?



Kiss Kiss, Bye Bye




TISDAG It's alive!




Min data lever nu igen. Tack Gud!







MÅNDAG tack..



Vissa ord gör ondare än andra..





 

 

 

Du var ALLT








LÖRDAG/SÖNDAG Jag ska dra av mig huden för den där bruuuuden!


Igår kom Mia hit. Jaa, jag var typ naken som alltid när hon kommer hit. Har blivit som en tradition liksom.

Vi drog en bio på Heron. Bröllopsfotografen. Hade förväntat mig mer av den filmen, men ja den var helt okey ändå. Även om det nästan bara vad jag och Mia som garvade när det var som roligast. Rätt högt också, såklart.
Därefter cruisade vi lite. Mia var chaffis och körde Sigge medans jag drack cider (jag hatar cider!).

Hur kommer det sig att invandrare dras till Sigge? Vart man än åker där det är tvåfiligt så får man liksom sitta och stirra rakt fram. För råkar man titta ut genom sidofönstret så sitter dom där typ klistrade i rutorna i sina bilar och glor. Så jävla slemmigt!
Vi hamnade iaf tillslut hemma hos Robin, en gammal klasskompis till mig. Där satt en del folk och drack. Bla två små fjortisbrudar. Den ena "dansade", antagligen skitsexigt enligt henne själv. Inte lika sexigt för oss som satt & såg det. Jag & Mia kunde inte hålla oss för garv. Kände mig lite elak, men wth.. Den andra lilltjejen började tjata om att nån snubbe inte fick röka & att vi ABSOLUT inte fick ge honom en cigg. Som att jag skulle göra det ändå? Killen var typ 16 eller något.. Hon vart iaf skeeetfull typ 10 minuter senare. Och slemmet bara rann när hon försökte snacka. Ooootroligt upphetsande! Sedan gick hon rätt in i en garderob med huvudet före. Lär ha gjort sjukt ont för det var inte löst direkt.
När Gunnar/Johnnyboy berättade om någon kompis som hade runkat av en hund så fick vi nog & drog därifrån.
Vi gled in på vägen mot golfbanan i Slöddertälje eftersom jag var tvungen att pissa. Så helt plötsligt så står det ett djur på vägen. Jag trodde först att det var en liten griskulting (ett besök hos optikern kanske inte vore fel?). Det visade sig att det var en bäver. Jag har aldrig sett en levade bäver förut. Den var läskig. Men ganska söt ändå, med sin platta svans. Dom ska tydligen vara skygga har jag hört. Denna var dock inte direkt skygg, då den satt kvar ett bra tag & tuggade på en gren som låg på vägen. Jag har sett en bäver, wohooo!!
Sen drog vi iaf en sväng till Donken och sen vidare hem till sängen.

Idag, Söndag har jag & Mia haft en slappdag framför TVn med massa repriser. Bla Mammas pojkar & Bonde söker Fru. Sen har vi haft kuddkrig och "kuttat" varandra typ. Jag satt i Mias knä när hon kissade och hon försökte leka papparazzifotograf när jag var nude. Inte okey! Så skulle ALDRIG jag göra. ;)

Nu har Mia åkt hem och jag ligger här på soffan och känner mig sunkig & skabbig. Dessutom så har Mia kletat deodorant på min rygg. Man vill ju inte lukta svett liksom..
Det ser ut som en svinstia här nu, vilket det alltid gör när Mia har varit här. Någon som har en förklaring till detta?

Jag har skrivit mycket nu. Så nu slutar jag.

Pics..






Mia kom hit & våldgästade min msn och min facebook.


Sexigt Mia, verkligen dösexigt!


Mina bästigaste bästa ♥


Det ligger ett mongo i min säng!


Det ligger ett mongo i min soffa!


Kiss-kram


Nej Mia, du kan inte gömma dig för mig. Inte ens i garderoben.. Röntgensyn, bree!





Kiss kiss, bye bye