LÖRDAG Ankan, my love <3



Var heeeelt död under dagen. Vaknade vid två när Mia väckte mig. Tog det passivt hela dagen. Åkte och käkade vid 5 och somnade igen vid kl 6. Runt 10 så väckte Mia mig ännu en gång och det var bara att gå upp & duscha. Kl halv 1 satt vi ännu en gång i bilen. Denna gång var det jag som styrde och Mia som söp brevid :P Trött som ett as och en aning förvirrad gick det ju som det gick att köra :p Hur som helst så lever vi ju fortfarande & det gör Sigge också :D
Denna natt hamnade vi i Nykvarn till att börja med därefter Mariefred, Strägnäs och slutligen Eskilstuna, där vi kom på att vi kunde ringa och se efter om Linda var vaken. Det var hon, så hon guidade oss igenom Eskilstunas alla rondeller och hem till henne. Otroligt kul att träffa henne igen och se hur hon bor. Urmysig liten lägenhet :)



Satt & pratade lite minnen och skrattade. Linda visade lite afrikans dans och tvingade oss att smaka på nån mandarinjuice.
Vid halv 4 så åkte vi hemåt igen. Stannade till i Södertälje för att tanka lite och köpa korv :p Som vanligt stod där en massa slemmigt folk och visslade och höll på.

Klockan 5 var vi hemma och runt 6 somnade jag.


        

1. Mia kissar bakom en kontainer i Mariefred.
2. Vårat kylskåp laddat inför helgen.
3. Linda aka Ankan. Älskad & saknad.
4. Mia, min söta sambo.



Puss & Kram




FREDAG Cruising in my car


Vid 11tiden på kvällen fick vi för oss att sticka ut & cruisa. Sagt & gjort. Jag släpar me mig min alkohol och Mia tar förarsätet. Sen ger vi oss ut i natten. Vi drog ett varv i Uppsala och hamnade sedan i Enköping där vi stannade & snackade lite med Oskar. Därefter åkte vi tillbaka till Stockholm för att hämta upp Mias barndomsragg, Daniel på St:Eriksplan. Åkte ett varv med honom innan vi tillslut stannade i Lidingö för att springa upp & kolla på hans lägenhet. Där blev jag instängd i ett rum med en naken karl innan vi drog vidare för att äntligen somna i våra sängar kl 5 på morgonen.


Thats all.


Puss & Kram






FREDAG Kill me..


Jag somnade strax efter att Mia hade åkt till jobbet i morse. Runt 8 alltså. & vaknade igen vid halv 12 av att jag hade så jävla ont i halsen. Låg kvar i sängen & tyckte synd om mig själv. Har man vita prickar i halsen & svullna 'pungkulor' så har man tydligen halsfluss. Så HEJ som fan på dig halsfluss..
Jag är sjuk :( Stackars mig.






Idag har jag varit hemma hos mamma & pappa i Nykvarn och hämtat min lönespec. Pussades & kramades med Moa & Otto, för det var bara dom som var hemma.
Åkte sedan till banken & förde över pengar till mitt konto.
Nu sitter jag här hemma i Nacka igen och ja, det är fortfarande synd om mig :( För att trösta mig själv lite så ska jag snart åka iväg till Systemet och köpa lite alkohol till kvällen. Det är ju Fredag & man kan väl få unna sig lite såhär mitt i halsflussen va?!

Vad händer ikväll?






Puss & Kram





TORSDAG Pics från kryssningen



Bilderna från Mia's kamera.

 
   
 
 
 
 


1.Gör mig i ordning för kvällen  2.Jag och Krister chillar i vår hytt.
3.Krister.   4.Jocke.   5.Snyggve-Mia.
6.Mia spanar in Jockes klyfta.   7.Krister.
8.Fråga inte för jag har ingen aning om vad jag sysslar med.   9.Jag och världens snyggaste Mia.
10.Mia tog kort på lumpensnubbens tröja.   11.Jag snokar på den andra lumpensnubbens halsband.
12.Nyvakna, men på't igen.   13.Haha. Jag har ingen aning..



Over and Out





TORSDAG


Kryssningen var helt galet rolig. Och hur mycket jag än skulle vilja berätta om hur kul det verkligen var så kan jag inte. Vissa saker går helt enkelt inite att förklara. Men ni skuille ha varit där och upplevt vad vi upplevde. Det var sjukt kul hur som helst och ja, det kommer att göras om inom en snar framtid.

Att ta bilder på fyllan är inte så lätt som det låter. Men jag skriver ju som vanligt under bilderna vad dem föreställer. Bara för att göra det så enkelt som möjligt för er, mina kära ;)
Btw.. Dessa bilder är enbart från dagen efter. Alltså Onsdag (igår). Jag ska försöka få tag på Mias kamera sen och se om jag hittar bilder från Tisdagsnatten där kanske. :)


Här är 'boysen' som vi hittade ganska tidigt på Tisdagskvällen. (Eller var det dom som hittade oss?) Hur som helst. Dessa pojkar satt stadigt vid vår sida nästan hela natten & dagen efter iaf. :)


Efter att ha släpat sig upp ur sängen vid halv tolv, tagit en dusch, käkat en macka och "fräscat" till sig lite så var det bara på't igen. Här är 'boysen' med varsin Turkisk Peppar. :)


Jag tror aldrig att jag har garvat så mycket som jag gjorde åt dessa två. Sjukt sköna killar.
Denna bild togs då Jocke började skratta med en shott med Turkisk peppar i munnen. :P


På topp såklart! Även om man kanske inte kände sig riktigt lika het dagen efter :P


K på govet :P


J med apelsin.


K drog en vurpa. Schnyggt..


Sen dansade som lite sexigt för oss XD


K  :P


J  :P


På väg till tunnelbanan.  K, M & J :)


Och jag måste erkänna att jag är en MYCKET bättre fotograf än Mia. Men tack för att du försökte iaf. haha.
Detta ska då föreställa K, jag & J.



Totalt värdelöst blogginlägg jag vet. Men sa ju innan att det inte går att förklara. Jag kan iallafall säga att jag aldrig garvat så mycket förut. Inte vad jag minns iallafall :P

Sjukaste kommentaren under natten var nog av snubben som kom fram till mig och Mia på dansgolvet. Han tog tag i min arm, lutade sig mot mig, flåsade mig med sin äckliga fylleandedräkt i ansiktet innan han sa 'Följ med till min hytt tjejer så ska ni få se världens största kuk!'.
Hahaa. Vi flydde fältet.


Jag orkar inte skriva mer för tillfället. Kanske kommer mer sen. Om inte annat så lär ju Mia skriva om det i sin blogg sen. Och ja, hon skrivet mycket bättre och roligare än vad jag gör. Så kika in på hennes blogg senare ikväll :)


Puss & Kram





TISDAG Om 5 timmar och 15 minuter



Om exakt 5 timmar och 15 minuter sitter jag och Mia på båten och har förhoppningsvis knäckt den första ölen.
Och DET, mina vänner låter väl inte helt fel? Nej, verkligen inte!

Vad kommer då att hända på denna 24timmars kryssning?
Bra fråga. Det råkar nämnligen vara så att när jag och min kära sambo och vapendragare, Mia väl släpper loss så lyckas det tendera till att div helt sjuka saker kan inträffa. Därför vet ingen vad som kan hända. Det får visa sig helt enkelt.
Men förhoppningsvis så har vi nog en del roliga grejer att berätta om när vi kommer tillbaka i morgon. Antagligen en del grejer som får er att dra lite på smilbanden och antagligen en del grejer som får er att undra om vi är totalt schlutt i ruttan. Då kan jag redan nu lugna er genom att tala om att JA, vi ÄR schlutt i ruttan. Sådeså!

Vi hörs i morgon om vi fortfarande lever då, vilket vi förhoppningsvis gör.


Puss & Kram


TISDAG Bevismaterial Nr 1

Ni som följt min blogg vet att jag och min kära sambo Mia, har haft div despyter om vem det är som gräver gropar i smöret. Därför har jag på egen hand följt upp detta genom att göra en grundlig utredning. Jag har faktiskt redan kommit en bit på vägen. Låt mig berätta om mitt fynd.

Det hela utspelade sig i Söndags kväll. Närmare bestämt kl. 00.25.
Jag sitter i godan ro och tittar på TV i vardagsrummet, då Mia skriker något om att det är dags för nattmacka. Jag hör hur hon börjar plocka fram div pålägg osv. Jag tar lite extra tid på mig vid TV'n och när jag väl kommer ut i köket så har Mia redan börjat på sin första smörgås. Det som sedan fångade min blick fick mig att nästan ramla baklänges av upphetsning. Mitt i smörpaketet fanns en grop. En avlång noga utformad grop. Och jag hade INTE använt smöret denna gång, så mig kunde hon inte skylla på. Snabb som attan sliter jag åt mig smörpaketet innan hon hinner sopa igen sina spår. Jag sliter upp min mobil och tar snabbt ett kort på bevismaterialet. Men för att slutföra utredningen krävs att jag kan fånga henne på bild på bar järning. Men det ska jag nog lyckas med.

BEVISMATERIAL NR 1





MÅNDAG 1 dag kvar


I morgon sticker vi.

Och då JÄVLAR är det party!!



SÖNDAG Jag, Sigge & Mia mot världen



Igår åkte jag hem från Nykvarn. Hämtade upp Mia och sen drog vi vidare till Heron City och såg denna helt sjuka, men jävligt roliga filmen.



Efter filmen var vi inte alls speciellt sugna på att åka hem. Så vi styrde Sigge mot Nykvarn ist. Väl där drog vi ut på Almnäs och sladdade runt där utav bara helvete hela natten. Så underbart!
Vid kl 4 var vi hemma igen trötta, men nöjda :)
Det gör vi om snart igen, det kan ni ge er fan på.  Det är nämnligen obligatoriskt för allt roligt folk att hålla till ute på Almnäs när snön ligger på backen :p
Så nu vet ni det :)



Idag har dock blivit en jäkligt chill dag. Skönt det med :p

Puss & Kram



LÖRDAG Låt mig berätta..


om min helg..

Igår åkte jag till Nykvarn för att umgås lite med Renee. & det var SNÖ i Nykvarn. :D  Så självklart åkte vi ut till Almnäs för att inviga Sigge för vintern. Det var kul tyckte han :p  Senare åkte vi och lämnade min bil för att Renee ville dricka öl och jag skulle då köra hennes 740.

Under kvällen/natten gjorde vi:

*Var ute på Almnäs i flera timmar och lekte.
*Åkte till Slöddertälje och hämtade upp Sunken.
*Hämtade Ernie och hans vänner vid tåget och körde hem dom.
*Höll på att smälla med 2 rådjur.
*Höll på att smälla med en hel flock med vildsvin.
*Körde hem Danne och hans kompis från krogen.
*Stod en halvtimme i Donkens drive in.
*Tittade på Renee när hon kissade ut från bilen. (haha)
*Garvade så jag höll på att kissa på min när Danne drog en vurpa.
*Var på väg ner i div diken, X antal ggr.
*Renee lackade ur på några idioter på Almnäs.
*Renee hällde ut en halv öl i mittenfacket i bilen.
*Renee försökte glida på sina klackar bakom bilen genom att hålla sig i dragkroken.
Osv osv..



Fyfaan vad skönt det var att sova i min egna säng inatt. Den måste nog vara den skönaste som finns.. Sov iaf som en liten gris tillsammans med min Otto, som btw mår bra nu :D

Idag är det Lördag. Jag tänkte glida hem till Nacka lite senare och så får vi se vad som händer i kväll. Antagligen ingenting..

Och nej, jag har inget intressant att skriva, jag vet..

Men bara för att jag är så söt så ska jag slänga upp lite bilder ändå ;) Dock så är dom från i Torsdags eller nått.


Mia i sin nya snygga mössa. Verkligen chick!


Mia i en annan snygg mössa. Hahahahahaaa.. (kkk)


Mia är kräsen :p Men jag diggade det :D




Det var alls.

Puss & Kram





TORSDAG It's not easy





Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.






TORSDAG Pain



Finns inte längre något att skriva..








Smärta rakt igenom




ONSDAG I hung my head




Allt känns bara så totalt jävla värdelöst och meningslöst..



Jag saknar dig mer än allt.



And we´d ride together
To kingdom come

I hung my head
I hung my head




TISDAG Grattis!


Grattis på födelsedagen


Jag älskar dig mamma <3





Trying To Get To Heaven



You broke a heart that loved you
Now you can seal up the book and not write anymore
I've been walking that lonesome valley
Trying to get to heaven before they close the door

































MÅNDAG Jag hatar det..


Trycket över bröstet. Hur andningen blir tyngre. Hur man verkligen känner ångesten krypa över en.
Hur man känner tårarna bränna i ögonen. Hur det känns som att hjärtat ska gå mitt itu.
Hur man bara vill lägga sig ner och sjunka genom marken.
Hur man bara önskar att man kunde somna och aldrig mer vakna.




JAG KAN JU FÖR FAN INTE LEVA UTAN DIG



MÅNDAG :(


Carl-Otto är på sjukhus :(



Mamma Malin är lite orolig..



SÖNDAG Pics från Lördag & Söndag




Smygfottad Mia i duschen


Mia innan utgång


Jag innan utgång


Sigge och Torkel i snön


Upp & Hoppa, ut och mecka bil


Medans andra låg och latade sig och la ut ugly bilder i sin blogg


Mia; Men vad fan är det här då?
Malin; Eh.. Bomull?
Mia; Men jaha. Trodde det var Mårten som hade tappat en fot eller nått.


Under min Sigge





Thats all for now


Puss & Kram





SÖNDAG Jag ser det snöar!


Har sovit som en fitta i en hink vatten inatt. Vaknade hela tiden i alla möjliga ställningar. INTE okey..

Tittade ut genom fönstret och det var vitt. ÄNTLIGEN!!
Sigge och Torkel var helt igensnöade. Jag blev glaaaad.
Dock var jag inte lika glad när jag en stund senare kom på att jag måste ut och laga avgasröretSigge. Men det var bara att ge sig ut, hissa upp bilen och lägga sig under i det blöta jävla gruset. Men nu låter han inte som en räktrålare iaf utan mer som en bil :p

Tillbaka inne i värmen sitter Mia och smusslar vid datan. När jag sedan såg vad hon hade lagt ut för bilder så var kuttningen nära alltså.
Men jag säger bara en sak.. Hämden är ljuv. Så JÄÄÄÄVLA ljuv!!
Vänta du bara. Darling.


Puss & Kram




LÖRDAG På't igen.. Eller?



Kl halv 10 på kvällen kom vi på att vi var sugna på krogen igen. Så vi rånade Mia's lillebrorsas sparbössor och åkte till macken och växlade. Vilket var en upplevelse för sig.

Väl hemma var det bara att börja göra sig iordning.
Jag smygfottade Mia i duschen och hon sprutade vatten på min telefon, sen var vi igång. Vid tolv var vi på väg mot stan för ännu en utekväll. Vi landade på Toxic idag igen.
Mia träffade på en del folk från Sunny Beach, men förutom det så var kvällen jävligt seg. Antagligen vart Fredagen lite för mycket för oss.
Vi började röra oss hemåt ganska så tidigt och kl 4 låg jag i sängen och pratade i telefon.
Ganska värdelös kväll. Men det ska väl vara så ibland I guess.



Puss & Kram



LÖRDAG Hej bakfylla

Hur vet man att man hade en fucked up fylla igår?

Man blir väckt av ett sms kl 9 på morgonen. När man ska ta fram telefonen så tappar man den så den åker in under sängen. Man kravlar in under sängen och hittar telefonen. Men man orkar inte ta sig ut igen så man ligger kvar under sängen och läser smset innan man tillslut tar sig upp i sängen igen. 10 min senare känns det som att munnen har torkat igen och man behöver vatten. Man tar mig ut i köket och fyller en flaska med vatten. När man ligger i sängen igen upptäcker man att man har miljoners minnesluckor från kvällen/natten. När Mia senare börjar berätta vad vi gjort under kvällen håller man på att kissa sig av garv. Man var tillsammans med sin bästa vän (tillsammans på riktigt alltså) under kvällens gång vilket ledde till att killarna flockades runt oss. Såklart! En snubbe ville bla dominera Mia tillsammans med mig. (Eh) "Rör på dina feta lår för i natt ska vi knulla så att dom blir hälften så stora", var bla något som Mia skrek till mig på väg till tunnelbanan. Dock så blev det inget sex när vi kom hem..
Och jag undrar vad folk tänkte om oss när vi kommer in på Burger King och skriker GE OSS MAT!!!!! 
Där inne gjorde jag tydligen så att Mia ramlade också.
Jag började mucka med nån uppkäftig jävla snorunge på bussen hem också och pratade med en kille med oranget skägg.
Mer än så kommmer jag inte ihåg och mer än så har Mia inte berättat för mig ännu.

Hur som helst. FUCKED UP FYLLA!!

& huvudvärken i morse var inte att leka med.



Innan utgång


Mia innan utgång


Schnygglosar!


Nu är jag hungrig.


Puss & Kram






 


FREDAG Grattis!


 
Grattis Réneé som idag fyller 20år

Grattis Evelina och Johnny som idag blev föräldrar till en liten pojke





 


FREDAG Sup mig snygg



Det är Fredag.   Ingen vill lek med oss  . Vi är mobbade.   Totalt utstötta.


Så vad gör vi?
Vi super ner oss i vår ensamhet.



Ha det så kul i kväll ni biatches som har någon att leka med.. NOT !!



Puss & Kram (inte)

FREDAG Mer pics från Torsdag




Smygfottad Mia på toa

Sveriges snyggaste rumpa



Utelåst Mia


Utelåst Mia again


ENJOY!!


Puss & Kram





TORSDAG Mördarbacken är 'kuttad'


Torsdag it is..

Mia kom hem tidigare från jobbet idag.
Så vi gjorde ett ryck och tog oss an mördarbacken, vilket VERKLIGEN behövdes.

Dålig kvalitet på bilderna. Kameran på min mobil suger..


Mördarbacken innan


Mördarbacken
efter


Mia


Mia


Mia in action


Malin


Malin


Mia


Mia & Torkel


Mia & Torkel


Jag & Sigge





Puss & Kram




ONSDAG Vart är du någonstans?





Vart finns du nu älskling? Vet du om att jag saknar dig? Kommer vi att ses igen? Gjorde jag rätt?

Jag lovade dig att alltid finnas vid din sida. Och jag höll mitt löfte. Jag stod brevid dig till ditt sista andetag.
Även fast ingen ville att jag skulle vara med och se dig försvinna. Men jag ångrar inte en sekund att jag var med dig den dagen.
Jag hade lovat dig. Jag kunde inte bryta mitt löfte.
Du var så lugn då. Alla andra dagar då jag tagit ut dig dit så var du helt uppstressad. Var så rädd att du skulle vara sån när det väl var dags också. Att du skulle stå och snurra runt så att han skulle träffa snett med bultpistolen.
Men du bara gick där brevid mig hur lugn och fin som helst. Och väl där framme stod du helt stilla och åt din havre.
Jag undrar vad du såg då, när du lyfte på huvudet och såg bort över åkern sekunden innan du rasade ihop vid mina fötter.

Jag gör mitt bästa för att gå vidare utan dig. Men det funkar ju inte. Jag försöker verkligen, men jag tänker på dig varenda dag. Jag orkar inte gråta mer. Jag vill bara ha dig tillbaka. Vill bara vakna upp ur denna mardröm.
Jag kan inte leva utan dig Trixa. Jag kan bara inte..
</3





Du är mitt allt. Du vet det va?







Du är det dyrbaraste jag har och jag älskar dig mest av allt på denna jord.





When you cry I'll wipe away all of your tears
When you scream I'll fight away all of your fears








TISDAG Vill du bli skrotad Sigge?


Idag har jag sovit bort precis heeeeela dagen. Jag vaknade kl 15 när Réneé ringde och väckte mig. Jag behöver ha något att göra på dagarna alltså. Ge mig ett jobb? Någon?!

När Mia kom hem så åkte vi till stallet. Pissväder så hon red i ridhuset.
& jag blir så jävla irriterad på folk alltså. Och en jävla unge som använde sitt spö på hästen tamefan hela jävla tiden. Hade lust att slita det i från henne och smälla till henne med det i ansiktet alltså. Jävla idiot!
Hur som helst.. Bilder från stallet kommer här..


Casper, den latmasken låg och sov när vi kom till stallet.


Sötnosar :)


:)


Lille Casper hade ett sår på ögat.



Framåt kvällen blev Mia godissugen så vi åkte till Statoil. Väl där inne är vi lika jobbiga som vanligt. Godiset flyger ur sina lådor, Mia tömmer skon på hästskit osv. När vi går tillbaka till bilen så kommer det en jävel och kör igenom en vattenpöl så jag blir fucking nerskvätt med snuskigt vatten Tack så jävla mycket din jävla kossa!
Därefter kommer en snubbe i en Securitasbil och börjar ragga på Mia. Han berättar att han är nyinflyttad i Fisksätra och att han brukar äta på Mc Donald. (?) Han frågade även om jag var Mia's syster. HAHAA!

Väl hemma sitter vi och glor på Tv & käkar godis i godan ro när MickePicke skickar ett sms och säger att han sitter nere vid bussen och fryser. Han hade tydligen fått för sig att komma förbi och surprisa mig bara sådär. Kl halv 1 på natten. När jag sedan körde hem honom så fuckade Sigge ur. Något är fel på min ljuddämpare. Sigge låter helt galet mycket. Han tigger om att hamna på skroten alltså.
Du vet om att dom mosar bilarna där va, Sigge? MOSAR!!





Puss & Kram




MÅNDAG Back in Nacka



 



 


MÅNDAG Jag vill icke ha ett träd i huvet


Det blåser helt galet mycket ute. Det är typ storm.
Förövrigt en seg jävla dag. Regn, regn, mera regn.. Pappa står nere i spöregnet och fixar min bil. Men han får skynda, skynda. Ska hinna åka och tanka & köpa cigg innan jag börjar jobba.

FUCKELIFUCKFUCK!! Jag har ju glömt att packa ihop det jag ska ha med tillbaka till Nacka.
Bråttom bråttom.

Puss & Kram





SÖNDAG Under my skin


Helgen är slut. Den försvann fort. För fort.

Igår kväll kom Mickepicke hit. Vi käkade chips, och hade vattenkrig. Mys!
Idag har vi legat i sängen & grisat typ hela dagen. Tog en pomenad runt Berga, vilken var rätt soft.

Nu är jag seg, hungrig och ensam..

I morgon ska jag försöka få min bil fixad innan jag ska åka och jobba vid kl 16. Slutar 22 och då åker jag raka vägen till Nacka och min Mia <3

Natti natti.


Puss & Kram








LÖRDAG Raffsett?


Mamma och pappa skulle åka till Trasan (pappas kompis) och käka middag och ha det lite mysigt.
Pappa drar på sig sin slitna arbetsjacka.
Mamma står och river efter kläder i sin garderob. Hon drar upp plagg efter plagg och kastar in dem i garderoben igen. Hon tittar på pappa och fortsätter gräva runt.

Mamma; -Men ska du ha DEN DÄR jackan på dig?!
Pappa; -Vi ska hem till Trasan.. Sanna, du behöver inte ha på dig något raffsett direkt.
Mamma; - Nej, det vet jag ju inte ens vart de är någonstans..
Pappa; -I översta lådan brevid sängen!








LÖRDAG Morgon?


Nej, det är inte morgon längre. Kl är ju typ 20 över 2. Men jag har inte kommit så långt ännu. Har inte kommit utanför dörren till mitt rum ens.

Vaknade vid tolv när Réneé ringde och väckte mig för femtioelfte gången. Låg kvar i sängen och drog mig. Höll på att skita ner mig när jag upptäckte det låg någonting brevid mig under täcket. Någonting hårigt. Det visade sig att det var min älsklingskisse Otto som hade smugit sig in. Så nu har jag legat i sängen & kelat med den lilla gosegrisen fram tills nu.

Åh, jag älskar dig så sjukt mycket Carl-Otto <3



Nu ska jag gå och bada.
Fy vad jag har saknat att bada i badkar alltså.





Puss & Kram







FREDAG Minnen

















FREDAG I Nykvarn


Jag fick en ny kompis i morse. Han heter Jens och är 4 år. Vi pratade i säkert en halvtimme och åt blommor ur rabatten. Hur mysigt som helst.
Tänkte ni skulle få se en bild på min nyfunna vänn också :)



När jag sagt hejdå till Jens så åkte jag hem till mamsen & papsen. Kramades med mamma och Moa och snodde med mig sötaste Otto upp på rummet. Tänkte att jag skulle ta det lugnt på mitt rum med min data och min TV. Den planen gick åt helvete direkt. TV;n var död och datan var död. Kul. Réneé kom och hämtade mig. Vi snackade lite skit, mötte upp Sunken en sväng och bara gled & hade det allmänt soft.

Kom hem för några minuter sedan och både min TV & min data funkade.
Tack älskade mamma, du är bäst!

Jag stinker diesel, så tänkte ta mig en dusch. Sen ska jag krypa ner i sängen och glo på nån film.. i min ensamhet.



Puss & Kram






TORSDAG Smile for a while?




Feels like I'm dying inside
Just rip my heart out




ONSDAG Fika, fika, mera fika. Fika ngn?



Jag undrar fortfarande vad jag drömde inatt. ?? Måste ju finnas en vettig förklaring till att jag vaknade naken när jag är 100% säker på att jag inte var naken när jag somnade?


Idag har jag träffat Marie och druckit en kaffe (två) på Eddies i Orminge Centrum. Det var typ evigheter sedan jag träffade henne sist, så det var mycket trevligt att se hennes söta lilla ansikte igen :D

Sen åkte jag till Mia och höll henne sällskap på jobbet. Drack en kaffe till (två). Hjälpte henne med städningen efteråt. Sopade, ställde ihop stolar, torkade bord, ställde undan saker, körde över henne med pirran, osv osv.


Nu är vi hemma och har typ halvt slagit ihjäl varandra, vilket var trevligt.

Bilder från igår och idag ska ni få också. :)


Igår morse. Mia hotar mig med en osthyvel.


Igår kväll. Mia nördar vid datan.


Igår kväll. Mia camar med Micke. Inte Mickepicke, utan en annan Micke alltså :P


Igår kväll. Vi körde på vintertema :D


Idag. Mia ser ut som jultomten.


Idag. Snyggt, jag vet. Har tagit kortet helt själv. *Stolt*


Idag. Det är obligatoriskt att ta fina bilder på sig själva i hissspegeln!!


Idag. Mia rockar fett!


Idag. Fy fan.. Så vackert!


Idag. På väg ner till parkeringen för att hämta Sigge.


Idag. Sigge, den stackarn stod helt ensam och övergiven på parkeringen.




Det var aaaaaaaaaaaaallt.

End of the story.

Puss & Kram






ONSDAG Berätta bara!

Vad drömde jag inatt?
VA? VAD?
Säg det bara!
Jag vill veta!
Vad i helvete drömde jag?!




TISDAG Morgon?


När vet man att man har varit gifta för länge?
Sv; När man börjar bråka med varandra om vem som gräver gropar i smöret.
Detta är alltså vad jag och Mia har ägnat morgonen åt. Och vi är inte ens gifta.
Jag hotade med att kutta henne med en smörkniv och hon tog en osthyvel till sitt försvar.
Sen hostade jag så att jag slog pannan i borden. Fråga inte..

Här kommer 2 pics från krogen i Fredags

Vi träffade ju som sagt Tina & Sebbe där, så här är vi allihopa :)

Jag & Mia shakar ass ;)

Nu ska jag skriva ett peronligt brev.

Puss & Kram




MÅNDAG En Måndag är alltid en Måndag


Sov fett illa i natt.
Och Mia den snorungen har tydligen tagit kort på mig när jag låg och sov i morse innan hon åkte till jobbet.
Fy skäms, bruschan!

Har vart och handlat idag och lämnat tillbaka filmen som vi hyrde igår.
Sen åkte jag till Mias jobb på kvällen för att hålla henne sällskap och hjälpa henne lite med stängningen.
Mia vart uppraggad av en fett skum gubbe. Hon nappade dock inte riktigt på honom :P
Vi lekte James Bond när allt var öde i Nacka Forum och Mia åkte sopvagn.


Mia at work


Mia at work, igen


Mia on the sopvagn. Snygg bild, I know. Jag har tagit den själv


Alltså vi måste ju vara dom snyggaste chicksen ever


Sen åkte vi till Donken för att käka.
Jag skulle ha en Cesarsallad och killen i kassan frågade om jag ville ha kycklingen grillad eller filtrerad. Filtrerad?! Hahaaa. Höll på att garva ihjäl mig och han såg ut som ett frågetecken den stackarn.

Hur som helst..
Vi åkte tillbaka hem och chillade ett tag och sen vart vi uttråkade. Funderade på att kravla runt i skogen och leka militär, men det var nog inte så populärt. Så vi åkte till någon gammal nedlagd bowlinghall där det tydligen ska spöka och bowlade i mörkret. Kul kul. Sen cruisade vi ett varv och nu sitter jag här.

Mia har precis damsugit och nu ska hon tydligen skura golven.
Hon skulle bli en perfekt hemmafru. Funderar på att lägga ut en annons i tidningen.
Skulle nog kunna tjäna en hacka på henne :D



dagens klädsel: Jeans, t-shirt & tröja.
dagens skor:  Inga just nu. Jag är ju inomhus vafan.
dagens smink: Inget!
dagens frisyr: Uppsatt lite slarvigt med Mias klämma.
dagens händelse: Lämnat tillbaka filmen, handlat, vart med Mia på jobbet några timmar.
dagens låt: Eh.. Jag vet inte?..
dagens vill ha: Pengar? Jag vill ALLTID ha pengar!
dagens planer: Kl är halv 3 typ. betyder att det är Tisdag nu. Så.. Hm.. Jag vet inte.
dagens bästa: Mia såklart. Vad annars vaaaa?
dagens dummaste: Jag höll på att dra en ny vurpa över vår fina skohög i hallen.
dagens roligaste: Leka James Bond på Mias jobb
dagens tråkigaste: Sitta ensam hemma hela dagen.
dagens finaste: Jag såklart.. HA!
dagens köp: Mjölk, bröd, sköljmedel, kaffefilter, tamponger, mat, isteé
dagens godis: Bulle?
dagens humör: Chillerill för tillfället.




Anyway..
Har bloggtorka, så skit på er :)


Puss & Kram







SÖNDAG Har jag en bula eller?



När Mia kom hem från jobbet så åkte vi och köpte varsin fet pizza, hyrde film, köpte glass osv. Sen åkte vi hem & slemmade i oss våra pizzor. GÖTT.

Idag var det min tur att vara klantig.
Skulle gå ut och röka och står och glor på Mia som gör några snygga moves i spegeln, medans jag tar på mig min jacka. Sen snubblar jag på en hög med skor och trampar på en klack på en annan sko som ligger upp&ner, flyger in i dörren med huvet före & ramlar ihop på golvet i en liten hög. Mia höll på att garva ihjäl sig.

Sen drack vi lite vin och glodde på filmen vi hyrt. 'Ps. I Love You'  Rätt mysig film :)


Nu är jag inte alls sugen på att skriva. Har fett ont i mina lungor känner jag.
Måste ringa mig mamma i morgon och säga åt henne att skicka mina mediciner på posten.
Ska även ringa och kolla vad det kostar att byta en ruta på bilen..


Nu går jag..


Puss & Kram





SÖNDAG Tråkigare än tråkigast?


Jag borde släpa mig in i duschen.. Men jag orkar inte.





Puss & Kram





LÖRDAG Utan bakfylla


Vaknade vid tolvtiden och var skitpigg. Ingen bakfylla så långt ögat nådde. :D

Mia den stackarn, jobbade ju idag så jag och Micke spenderade dagen med att göra 'snygga' frisyrer på varandra, ha vattenkrig, gunga, gräva i sandlådan, göra akrobatiska 'moves', ligga under Sigge & glo på avgasröret som spruckit, glo på tv, lyssna på musik, osv osv. Otroligt trevligt :D
Jag har självklart tagit en massa bilder på Micke i hans fina frisyr som jag fixade åt honom. Han bidrog också med riktigt heta miner på alla kort :p
Jaa, jag ska självklart slänga upp dom både här och på facebook bara för att jag är så underbar :D

Micke har idag lyckats både med att stå på händer och dra värsta vurpan och att vricka foten. Grattis Mikael :)

När Mia kom hem från jobbet så körde jag hem Micke och sen åkte jag och min kära sambo och åt middag på Statoil. Sen åkte vi tillbaka hit hem och drack ett par glas vin och tittade på Standvaskaren.

Nu sitter jag här ensam, då hon har gått och lagt sig. Hon ska ju jobba i morgon igen.

Jag tänkte smyga iväg och kolla om det går någon bra film på Tv och kanske dricka ett glas vin till, i min ensamhet.

Men FÖRST ska jag ladda upp bilderna på Micke :p









Micke fixade ju även en riktigt nice frisyr på mig som jag måste visa. Dock kanske man inte ser så mycket? Äh, wtf..



Och här har ni oss båda. SÅÅÅÅ SCHNYGGA!!





Fy fasen så heta vi är alltså.




Puss & Kram







FREDAG Sigge, my love :(


I Fredags blev det förkrök för min del här hemma i Nacka. Mia fick en nykter kväll eftersom hon körde.
Vi hamnade tillslut i 'Slöddertälje' av alla jävla ställen. Där mötte vi upp Sunken och Jonte och sedan slöt även lilla Robban upp. Vi snackade lite skit med dem en stund innan vi drog vidare till Stanleys. Krogen alltså.. Det var FETT dött, vilket det typ aldrig är annars (?) Hur som helst. Vi shakade ass, träffade på Tina och Sebbe, blev stalkade av en mupp, såg en brud som hade lyckats stoppa in kjolen i strumpbyxorna. Men vänlig som jag är så talade jag självklart om detta flör henne. (a)

Bilder på oss inne på krogen kommer vid ett senare tillfälle.


När vi lämnat Stanleys så drog vi vidare ut på Almnäs där jag försökte lära Mia att dra en sladd och en liten bööörn. Gick bra, tills helljusena på bilen dog och avgasröret gick sönder. Underbart. Sedan tog vi ett varv i Nykvarn, där det var TOTALT jävla folktomt. Vad fan har hänt?
Vi rullade sedan tillbaka in mot Sthlm.
Snälla som vi är så skulle vi ju köra hem Micke och hans två vänner. Ett stopp på Statoil där vi skulle låna toaletten en snabbis.
När jag och Mia kommer ut från toan så möts vi av Mickes kompis som kommer inspringandes och säger att någon har kastat något på min framruta. 'Eh, okey' tänker jag och står kvar en stund. Mia går ut och kommer tillbaka efter någon minut bara. 'Du vill inte ens se detta, Malin. Det är FETA sprickan'. Jag går ut och kollar efter och mycket riktigt, det är FETA sprickan.. Tydligen så var det några småbarn som hade kastat en sten på rutan. Det konstiga var bara att sprickan inte var på utsidan, utan på insidan. MYCKET underligt.. Killen trodde nog att jag var dum i huvudet, men ICKE!! Det kom slutligen fram att killen som kom inspringandes kastat min jävla låsbult på framrutan och sedan ljugit både mig, Mia och en av sina bästa vänner rätt upp i ansiktet.
Hur som helst så ska han självklart stå för kostnaderna för en ny framruta, inget snack om saken. Så det där löser sig.


Kom tillslut hem iallafall tack och lov..

Vilken UNDERBAR jävla Fredag!!


Men ni ska iallafall få en bild på mig och Mia inne på toaletten på Stanleys :P

Och tjejen med kjolen.



Puss & Kram