Morgonpigg är mitt andranamn


Nej, men det kunde ha varit!
 Klockan 8 ringde Jonas & väckte mig i morse. Efter en timme var jag duschad & någorlunda vaken. Ringde Réneé typ 735492753ggr för att försöka få liv i henne & när hon väl vaknat så åkte jag & hämtade henne.
Sen åkte vi till Södertälje & släpade oss upp för alla trappor till ungdomsmottagningen. Där fick jag mina provsvar & en jävla massa kondomer. Tanten rekomenderade dom med smak. Hon hade tydligen testat dom själv och dom smakade inte lika mycket gummi som många andra kondomer kan göra. Okeeeey? Tack! Eller?

Sen åkte vi vidare till Ica Maxi. Réneé skulle BARA köpa bröd *harkel*  Självklart så fick jag gå & släpa på hennes överfulla korg för att hon är så klen & inte orkar bära den själv.
- Ska vi köpa en paj & åka hem till mig & glo film eller nått?
- Fin raggningsreplik Réneé, men nejtack hjärtat.



Sen har jag tvättat massa, dammsugit & sånt där tråkigt. Jag är så effektiv! Ja, ibland iaf.

Sigge har förresten inga helljus längre. Han tyckte att det var ett bra tillfälle att passa på & ha sönder dom nu när det är som mörkast & jävligast ute. Vilken gullig kille va?! Jag tror att det är ett relä som måste bytas eftersom jag har ett par lite för starka lampor i. Men vill man vara fin så får man lida pin. Tycker jag iaf, men inte han tydligen. Så måste köpa mig ett par lite klenare lampor alltså. Dom ska också vara blå såklart. Mina som var så fina :(



Nu skriker mammis någonting om att hon gjort semlor. Herregud. Hemmagjorda.. Ska man våga? Ja, såklart!


Kiss kiss, bye bye




F*ck you Valentine


Ja det är ju alla hjärtans dag idag. Vem fan bryr sig? Jag! Jag bryr mig för att jag tycker det är så jävla larvigt. Måste man ha en speciell dag för att kunna visa kärlek till den man tycker om? Är inte det lite fucked up? Det tycker iaf jag.
Nu vet ju jag iof att jag är usel på att visa kärlek oavsett. Men denna jävla Alla hjärtans dag-hysteri stör mig något fruktansvärt.
Fan vilket fult ord förresten -Fruktansvärt. Haha!
Det finns bara två pojkar som förtjänar ett par extra pussar idag. Fast det gör dom ju varje dag. Otto & Sigge, mina små prinskorvar ♥



Pics..




Någon/något har kuttat Ottos lilla näsa :(












Erbjudandet om de vita hästarna kvarstår.






Kiss kiss, bye bye






Tragiska människa..



Det är fan sorgligt att människor har så lite att göra att dom måste ägna sin tid åt att snacka skit & förstöra för andra.
Men vad som är ännu mer sorgligt är att dom sen inte har balls nog att stå för vad dom sagt & gjort & inte ens vågar svara i telefon.
Jävligt moget, asshole..

Vad ska man säga?.
Jag trodde att du var min vän. Men vänner behandlar varandra med respekt & det kan jag inte direkt säga att du gör. Du är en nolla & från & med nu så vill jag inte ha någon kontakt alls med dig. Du förtjänar inte min vänskap.

Get a grip, dude.







Min Tisdag




Dagen har varit precis som alla andra. Nej, inte som ALLA andra. Men som de flesta andra dagar. Förutom att fina Midori förgyller mina dagar numer.
Idag har jag & Réneé varit ute på långpromenad & sen varit ute på Almnäs & lekt med Midori. Nu ikväll har vi varit ute i Daniels garage. Mido kissade inne & Daniel trampade i det. Mycket mysigt.
Mer än så har inte hänt. Inte vad jag minns iaf. Men mitt minne är ju inte på topp som de flesta vet ;)

Pics iaf.

Mitt finaste hjärta ♥



Midori blev redhead :)




Daniel & Midori. (Manligt med rosa halsband & koppel)






Kiss kiss, bye bye





Last 2 days in pics
















Kiss kiss, bye bye